Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Nu nærmer julen sig med firmafester, julefrokoster og masser af familie- og venindehygge. Det er også tid til at skinne og vise verden dit skarpeste jeg, og derfor har vi fanget to designer, som vi synes, at du skal holde øje med. Det gør vi i hvertfald.

Den danske designunderskov er fuld af spirende talenter, som lige nu får massiv omtale verden rundt. Vi har valgt to skarpe profiler, som du skal kende til.

Henrik Vibskov

Henrik Vibskov er lige så vild, som han er ordinær. Hans styles er skarpe, æstetikken er i højsædet, men altid simple og subtile. Og lige så multifacettet, som han styles er, ligeså vild er hans personlige profil. Henrik Vibskov er født i 1972 og er multikunstner før alt andet. Udover modeskaber er han uddannet musiker fra det fashionable Central Saint Martins. Hans stil er avantgarde, nyskabende og rummer lige så mange ideer, som det rummer stilarter. Udover at være designer, har Henrik Vibskov afholdt flere konceptkoncerter sammen med TRENTEMØLLER, ligesom hans modeshows er verdenskendte for at være grænsesøgende og vidtrækkende. Henrik Vibskov trækker megen international opmærksomhed, men de Største webshop til Henrik Vibskov i Danmark er Dr. Adams i Odense.

Mark Kenly Domino Tan

Mark Tan er fremtiden. Det er klart for de fleste i dansk og skandinavisk mode. Han er 30 år i dag, men fra han var helt ung har han været passioneret omkring æstetik og design. Og allerede som 12-årig fik han lov til at design en kjole for den daværende Prinsesse Alexandra. Og kjolerne er hans speciale. Han har nemlig lavet kjoler i fællesskab med Alexander McQueen, Kopenhagen Fur og Sonia Rykiel. Særligt hans arbejde med Kopenhagen Fur har vakt stor opmærksomhed, da han med sin genialiteter tager den ellers tunge pels og gør den let og feminin.

Mark Kenly Domino Tan er uddannet skrædder og designer fra Kolding Designskole i 2011 og han har sidenhen taget en master på The Royal Collega of art i London. 2014 bød på endnu en sejr for Mark Tan, da han vandt både H&M’s designpris og DANSK design talent-pris. Som kronen på værket modtog Mark Tan senest Kronprinseparrets Stjernedryspris, hvor han blev hændret for de fashionable kjoler og rober.

Mark Tan designer til både A/W og S/S, hvilket er særegent og lige så unik som Mark Tan selv.