3 tips: Vil du være med på moden

/, Mode, Sundhed/3 tips: Vil du være med på moden

3 tips: Vil du være med på moden

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

3 tips: Vil du være med på moden

Der findes mange områder hvor man i dag skal være med på moden, og det er ikke kun igennem tøjet. Moden omhandler også de valg, du tager nu, og senere i livet. Vi giver dig her 3 tips, til hvordan du kan være med på moden.

E-cigaretter er in

De seneste par år har hipster moden været i centrum, hvor de gamle dyder har været i fokus. Her skulle man også ryge cigaretter, som man gjorde førhen. Selvom hipster moden stadig er fremme, er cigaretterne på tilbagegang. E-cigaretter er for alvor blevet in, da det ikke er nær så farligt som almindelige cigaretter og smagen er bedre. Før man springer over til e-cigaretter, skal man huske alt tilbehøret, som følger med. E væsker er en vigtig del af oplevelsen, da smagen kommer igennem væsken. Husk derfor at læse en masse om emnet før du anskaffer dig en e-cigaret.

Sneakers er en del af din personlig

Sko og specifikt sneakers er blevet på mode, og det skal helst være de gamle modeller fra 90erne. Flere og flere af de store mærker er begyndt at release deres gamle modeller igen. På gadeplan ser man derfor flere gå i gamle modeller, som vi alle kan huske fra 90erne. Det nye ved disse modeller, er farverne, som er blevet moderniseret. Du kan derfor godt finde dine gamle sneakers frem, og hoppe med på bølgen som allerede er i gang.

Miljøbevidsthed er kommet på mode

Efter mange år, uden nogen former for miljøbevidsthed, er temaet igen kommet på alles læber, og man skal have det i tankerne, hvis man vil være med på moden. Miljøet er et politiskemne, som fylder meget disse år. Der er derfor kommet et stort fokus på miljøet, som går igennem flere steder i folks bevidsthed. Mange vælger derfor at droppe bilen i dag, og tage cyklen i stedet for. Det er en måde, hvorpå du kan tage et standpunkt i hele miljødiskussionen, uden at du behøver at være politisk aktiv.

By | august 14th, 2017|Kvinderåd, Mode, Sundhed|0 Kommentarer

Læg en kommentar