Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Den perfekte gave, må være den der bliver ved med at give, og giver jer begge mere energi.

Når vi er stresset forsvinder overskuddet for det meste, og vi har svært ved at få en normal hverdag til at fungere. Dette kan være til stor irritation for os selv og vores nærmeste. Det er derfor vigtigt at stoppe op, når tegn på stress kommer. Tegnene kan ofte være søvnløshed, hovedpine, indre uro, hjertebanken og meget mere.

Hvad gør vi så for at komme stress til livs? Den hemmelige kur er desværre ikke opfundet, men en helt masse gode behandlinger er dukket op. Dem skal vi se på nu, så du kan få inspiration til en lidt anerledes gave.

Zoneterapi 

Zoneterapi bliver af mange set som noget hokus pokus, hvilket det også lyder til, hvis man ikke sætter sig godt ind i det. Zoneterapi bygger på ældgamle teknikker til at løsne ud i det der klemmer i kroppe, det kan både være smerter af stress, men det kan også hjælpe mod andre smerter. Zoneterapi går ud på at trykke kroppen på nogle punkter, der kan aktivere kroppen til at arbejde mod smerten. Zoneterapi er yderst effektivt mod stress, da det hjælper kroppen med at komme over stressen, og give overskud istedet for underskud. Du kan læse mere om zoneterapi, som behandling af stress her.

Massage

Hvis det ikke er stress der tynger, og I bare trænger til at slappe helt af, er massage altid en sikker vinder. I stedet for at klare det hjemme på gulvet, kan det klart anbefales at punge ud, og komme til en professionel massør. En massør med en uddannelse bagved, kan nemmere give den behandling der kan mærkes bagefter, og som løsner op i hele ryggen.

Kostplan

Hvad har kostplan med stress og overskud at gøre? Jo ser du, de hænger overaskkende meget sammen. Hvis vi mennesker ikke får de rigtige vitaminer og mineraler, øger det chancen for stress. Med en kostplan der er lagt specielt til hende/jer, giver det jer begge mere overskud i hverdagen. På den måde får I præcis det I skal have (også behøver I heller ikke at skændes om, hvad I skal have til aftensmad). Der findes uendelig mange kostplaner og kurer, som 5-2 kuren, stenalderkost, atkins, rytmekost og meget mere.

Det var tre lidt alternative idéer til oplevelser, eller gave du kan give hende, som helt sikkert er givet godt ud på både lang og kort sigt.