Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I en verden hvor vi vist alle godt ved, at vi hver dag bliver påvirket af skadelige stoffer, miljøpåvirkninger mv. er det vigtigt, at vælge sine skønhedsplejeprodukter med omhu. Desværre er der langt mellem de gode producenter og mange påråber sig desværre naturlighed, selvom de fleste nok nærmere burde beskrives som lettere inspireret af naturen. For langt de fleste naturlige produkter er slet ikke så naturlige som de udgiver sig for. I denne artikel, deler vi to producenter vi tør stå inde for og som vi ved leverer og samtidig holder hvad de lover.

The Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy eller det organiske apotek, som de ville hedde på dansk, producerer en stor serie af plejeprodukter til kroppen. De laver både hårprodukter, hudplejeprodukter og ansigtsplejeprodukter. I langt de fleste produkter er helt op mod og nogle gange mere end 90% af ingredienserne 100% organiske. I Danmark kan man kalde et produkt økologisk, så snart man når over en procentandel i et produkt på 50%, det betyder at den anden del er rene kemikalier.

The Organic Pharmacy har blandt andet stået for populære produkter som Diamond Rose Gold og Carrot Butter Cleanser, der har vundet flere priser og med god grund.

Find The Organic Pharmacy her.

John Masters Organics

Amerikanske John Masters er en verdenskendt frisør og John lod sig inspirere af de mange timer i frisørsalonen, hvor hans hænder blev mærket af de mange kemikalier, han blev udsat for igennem de plejeprodukter der blev brugt i kundernes hår. Derfor besluttede han sig at gå til kamp mod kemikalier og skadelige stoffer i hårplejeprodukter og det har han gjort.

Find John Masters her.