Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Denne årstid er i sandhed en højtid hvad angår mængden af fester, hvor man har mulighed for at funkle som en stjerne. Julefrokosterne er ved at være forbi, men foran os ligger årets største fest, nemlig nytårsaften 2017. Vi giver lidt tips til, hvad du skal bruge for at blive klar til årets sidste og første fest. Og vi starter med frisuren.

Hyld årets helte med ikonisk opsætning

2016 blev desværre året, hvor vi mistede den sidste kvindelige jedi. Carrie Fischer kendt af mange som Princess Leia forlod os, men hendes minde forbliver, og du kan hylde hende ved at lade dig inspirere af den ikoniske frisure fra Star Wars. Håret sættes nemt via denne guide fra Princess Hairstyles youtube-kanal. Det anbefales at dit hår er nyplejet og helt rent, inden du påbegynder arbejdet med de mere komplekse frisurer. Du kan købe vegansk og miljøvenlige plejeprodukter fra Maria Nila lige her. Dem vil vi anbefale at bruge, før du går i gang.

Og nu vi er ved årets helte, så kunne man fortsætte outfittet med at lade sig inspirere af endnu et hedengangen stilikon.

David Bowie er ikke bare en musiker. Han er et af dette århundredes største stilikoner. Gang på gang nedbrød han grænserne mellem kønnene og fremstod som en androgyn gudeskikkelse. Altid grænsesøgende og altid utroligt sexet. Hans mest ikoniske outfit kom med karakteren Aladdin Sane fra 1973. Tag det til dig og arbejd det ind i dit nytårsoutfit. Det er let at sætte op. Se selv her:

En helt tredje løsning kunne være at gå med de mere traditionelle frisurer. Uanset om du er korthåret, har mellem eller langt hår, som er krøllet eller glat, så findes der et utal af frisurer, du kan arbejde med. Trenden i 2017 bliver opsat hår i alle afskygninger. Det lyder begrænsende, men uanset hårets længde, har du mulighed for at arbejde med opsætningen. Hent inspiration i dine omgivelser, historiens ikoner eller nutidens stjerner.

Rigtig godt nytår herfra.