Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis man er så heldig at man ender i restriktioner sammen med sin kæreste under corona virus, så er det måske den perfekte mulighed for at undersøge egne muligheder for personlig udvikling. De bedste sexlegetøj vil helt sikkert tilføje det skub, man som kvinde eller mand kan få via denne skønne del af livet. 

Hvorfor tænker vi egentligt ikke oftere på selvudvikling, når vi tænker på sex? Måske det ikke er tilfældighedernes spil, at man er landet på denne side og læser disse ord? 

Hvordan kan man udvikle sig selv mere – med sex?

Man føler måske, at alt er som det skal være i sit sexliv – så hvorfor ændre på noget? Men betyder det, at opfattelsen er korrekt? 

Selv hvis man har det mest lækre sex sammen med sin partner, så er der stadig grund til at man bør overveje, at tage sexlegetøj med ind i soveværelset. En undersøgelse har vist, at 38% af kvinder har brug for stimulering af klitoris for at nå en orgasme. 

Hvor end god penetrering er, så er det ikke alle den rammer helt rigtigt. Hvis man tilføjer sexlegetøj til sengekanten, hvad end det er for at drille den kvindelige eller mandlige krop, så er der mange ekstra impulser man pludselig kan opdage. Og helt sikkert udvikle sig fra!

Hvad er inspirationen til det bedste sexlegetøj?

Statistikker fortæller, at det ofte er de par, der har det rigtig godt med deres sexliv som ikke er bange for at prøve lidt mere. Nogle af måderne er blandt andet via disse top 10 sexlegetøj til par

  1. Blid Bondage Luksus Game – til eventyrlystne BDSM spil
  2. Erotisk Huskespil – fordi det kan være sjovt at træne hukommelse og kærlighed
  3. Private Play Erotisk Julekalender – hver dør skjuler et unikt stykke sexlegetøj 
  4. We-Vibe Trusse Vibrator – når man vil styre lysten forneden
  5. Satisfyer Double Joy Par Vibrator – stimulerer klitoris, g-punkt og penis
  6. Eksklusiv Bomuld Bondage Reb – lækker form for intim sjov 
  7. Fetish Fantasy Position Master – når man gerne vil fastgøre sin partner hurtigt
  8. Tease & Please Rejse Edition – når man er opdagelsesrejsende hen over huden
  9. FIfty Shades of Gray Vibrations – vibro kugler der er lette at kontrollere
  10. Fantasy Hull Strap – dyb og dejlig penetrering til hende eller til ham

Græsset er grønnere på den anden side

Vi er nogle gange lidt nervøse for at prøve noget nyt eller føle os en smule anderledes fra hvad vi er vant til. Men betyder det, at vi skal leve livet bag dette lille hegn af muligheder? Hvis vi gør – hvor er selvudviklingen så henne? Selvudvikling handler jo netop om at skubbe lidt til grænserne. 

Med sexlegetøj kan det være en privat, intim, og meget sjov og dejligt oplevelse at skubbe lidt til hvem man har lyst til at være.