Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når ens veninde skal være forælder for første gang, er det på mange måder et bittersødt øjeblik, da man selvfølgelig er ovenud lykkelig på hendes vegne, og det på en måde også er som om, at ens egen familie bliver større. Men på samme tid må man også erkende, at man nok ikke kommer til at se så meget til hende, som man har gjort hidtil, og når man så endelig ser hende, kan man ikke gøre mange af de ting som man plejede. Men uanset hvad så er det et lykkeligt øjeblik, og det er ikke bare et nyt lykkeligt kapitel der åbner sig for din veninde, men også for dig. Men inden den lille ny bliver født, er det tid til at afholde et magisk baby shower for din gravide veninde. Og til et godt baby shower hører der flere ting, hvoraf der kommer 3 bud på herunder.

Gør noget ud af pynten

Det er måske ikke en kæmpe tradition herhjemme i Danmark, og som navnet også antyder, så er Baby showers primært en Amerikansk tradition, som vi i Danmark så småt er ved at tage til os. Man kan have mange forskellige holdninger til de mange amerikanske traditioner, som vi tager til os, men baby showers er virkelig en smuk tradition. Derfor skal der også gøres meget ud af dem. Du kan købe dit baby shower pynt her.

Sjove lege (både babyrelaterede og ikke)

Ens baby shower er både en dag, hvor man fejrer at babyen snart er på vej, men det er også en dag, hvor man fejrer den resterende tid, man har tilbage af graviditeten. Derfor både være lege som har med babyer at gøre, men der skal også være nogen som minder en om tiden før graviditeten.

Lækker mad lige efter din venindes smag

De fleste kvinder som kender til det at være gravid ved, at mad er en stor del af graviditeten. For første gang i ens liv, kan man næsten spise lige så meget som man vil, uden der bliver set ilde på det. Man har jo nemlig skulle spise for 2 i 9 måneder. Derfor skal et godt baby shower selvfølgelig også indeholde noget god mad.