Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Som mand har man mange udfordringer i forhold til parforholdet. Kommunikationen mellem mand og kvinde er en svær ting, mens sværest af alt er det dog at finde den rigtige gave. Derfor har vi her 3 bud på gaveideer, hvor du som mand ikke går helt galt i byen.

Overrask hende med veninderne

Hvis du elsker noget, skal du sætte det fri. Sådan sang Sting, og nogenlunde sådan lyder også vores første råd. For en oprigtig god mand, giver rum til hans elskede og lader hende komme først. Derfor skal du overraske din kæreste eller kone med en fest – uden dig. En brunch, hvor du har stået for maden, måske champagnen og så ellers inviteret alle hendes veninder. Gør du dette, serverer maden og forsvinder ud af billedet. Så har du lavet en gave, hun sent vil glemme.

En oplevelse for livet

Kvinder elsker store oplevelser, og er man manden som forstår at sammensætte den perfekte pakke, leverer man også den perfekte gave. Her skal du særligt tænke på, hvordan din livs udkårne geberder sig, hvordan hun oplever omverdenen, og hvad hun holder af. En sammensat pakke kunne være et spaophold hos Borupgaard, hvor hun kan blive forkælet fra top til tå, herefter en fælles stor oplevelse. Oplevelsen kan være en god middag, eller en koncert. Er hun for eksempel vild med enten Rasmus Seebach eller Burhan G, afholder D’Angleterre intimkoncerter med begge kunstnere. Herefter måske en overnatning på det fashionable hotel.

Prøv noget nyt – sammen

Den tredje gave er lidt mere autrær, og man skal nok kende sin hustru godt, før man kan vide sig sikker på effekten. Måske er hun til det, måske er hun ikke. Vi anbefaler, at man kommer ud af sin comfortzone og prøver noget, man ikke tidligere har prøvet, men sammen med sin kæreste. Faldskærmsudspring, bridgewalking i Middelfart, open water svømning. Kun fantasien sætter grænser. Og det skal du prøve… At bryde grænserne sammen med den du elsker.