Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Forestil dig en verden uden blomster- nej vel. Det ville blive en trist og grå hverdag. Bliver du glad, når du ser en blomst springe ud eller glædes over de mange farver og dufte blomster bringer til hjemmet? Så inviter flere blomster ind i dit univers og hør mere om hvordan du ellers kan bruge blomsterdekorationer og buketter andre steder end i boligen.

Blomster i bilen:

Wolksvagen gjorde det i deres relancering af Beetlen. Bilen som vi kender under navnet ”boblen.” En fin lille blomst sidder i en vase på instrumentbrættet og pryder hver gang du sætter dig ind i bilen. Blomster skaber glæde og minder os om hvor fint livet også kan være. En slags mental pyt-knap til livets luner. Hvorfor ikke forkæle dig selv og sætte en blomst i din egen bil. Du kan købe en vase hos firmaer, der sælger biltilbehør. Skift blomsten så ofte du synes og skift mellem forskellige farver der passer til årstiden og får dig til at smile.

Smuk begravelse:

Har du nogensinde tænkt på hvordan du selv vil herfra eller hvordan du nemt kan vise andre din tanker. Flotte blomsterbuketter og bårebuketter er med til at sende vores kære smukt afsted, når livet slutter. Der findes begravelseshjælp at hente ved de danske bedemænd. De er eksperter i blomsterfarver, tekster og bestilling af buketter. De kan hjælpe med at få sendt blomsterne til rette kirke, når du selv er i en berørt situation. Til gravstedet kan du fortsætte din blomsterhyldest. Vælg årstidens buketter som løbende kan pryde.

Glæd en god veninde:

Du kender det måske fra dig selv. Følelsen af overraskelse og glæde, når du modtager en buket blomster ud af det blå. Det er tanken der tæller. Hvorfor ikke forkæle den anden vej. Ofte sker det, man bliver glad i låget af at give og gøre andre glade. Måske har du en veninde eller et familiemedlem, du ikke har snakket med længe, men tænker på. Måske du er raget uklar med en veninde og det går og nager dig. Læg konflikten bag dig og forkæl hende med en buket. Send den til hendes arbejdsplads eller hjem til hendes bolig. Skriv en lille hilsen. Måske det åbner op for dialog og hjertevarme. Bedre sent end aldring.