Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi lever i et samfund hvor der aldrig har været mere fokus på sundhed og velvære. Hver eneste dag bliver vi udsat for billeder og artikler som opfordrer os til at tabe de ekstra kilo, som vi render rundt med. Det er dog vigtigt at forstå, at det ikke nødvendigvis er sundt at tabe sig, men at det derimod er vigtigt for kroppen at få alle de livsnødvendige vitaminer og mineraler hvilket også inkluderer fedt. Forskere har i mange år ledt efter den hellige grad når det kommer til sundhed, og de mange års forskning har kastet flere gode og næsten lige så mange knapt så gode tips af sig. Herunder kommer jeg med tre tips som af nutidens forskere anses som værende gode for vores sundhed.

Damp dine grøntsager

Vi ved hvor lækkert det er at tage i dampbad og forkæle vores kroppe. Disse dampbade opfattes af mange som værende sunde for vores kroppe, men det kan faktisk i højere grad betale sig at dampe ens grøntsager. Når man damper sine grøntsager, så holder de i højere grad på alle de vigtige vitaminer. Hvis man i stedet vælger at koge sine grøntsager, så forsvinder mange af vitaminerne på grund af vandet og den høje temperatur.

Drik basisk ioniseret vand

Det er i forvejen rigtigt sundt at drikke vand, da det indeholder mange naturlige mineraler og antioxidanter. Vandet har dog potentiale til at kunne blive endnu sundere, end det er i forvejen. Hvis vandet udsættes for en elektrolyseproces i en ioniseringsmaskine. Denne proces gør at vandet får ca. 50% flere mineraler end normal vand. Udover dette indeholder det basisk ioniserede vand store mængder antioxidanter. Du kan læse mere om vandet og dets antioxidanter her.

Benyt dig af periodisk faste

Mange benytter sig af periodisk faste, når de gerne vil tabe sig, og dette er også en god idé, men periodisk faste har også flere andre gode egenskaber. Periodisk faste hjælper bland andet vores celler til at nedbryde cellulært affald, hvilket kan forebygge både Alzheimers og kræft.