Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når efteråret kommer er det ved at være tid til at kigge efter en flyverdragt til de små. Men udvalget både online og i butikker er stort, og det kan være forvirrende at skulle sortere og vælge, hvilke detaljer der er vigtige for dig og dit barn. Her er samlet tre tips du kan bruge i jagten på vinterens overtøj.

Vælg den rigtige størrelse

Størrelsen er selvfølgelig det vigtigste, så det er på forhånd smart at overveje, om den skal være et nummer større, så du er sikker på, at den holder hele sæsonen, eller om den skal være den størrelse dit barn bruger nu med risiko for, at du skal ud og købe en ekstra senere på sæsonen.

Farve og stil

Farven og stilen er selvfølgelig også værd at overveje. Nogle flyverdragter er meget fyldige og brede, men kan være sværere at bevæge sig i, for især mindre børn der måske ikke er så sikre på benene. Om flyverdragten skal have mønster eller være ensfarvet er ikke vigtigt for dens funktion, men kan være vigtigt for dig, og skal derfor tages med. Der er masser af både ensfarvede og mønstrede flyverdragter at finde – se her og find den du drømmer om.

Støvlestropper og andre detaljer

De fleste flyverdragter har stropper af elastik der kan holde buksebenene på plads nede ved støvlerne, og de fleste har aftagelige hætter, men orientér dig alligevel for at være sikker på at dit køb lever op til dine forventninger om, hvilke detaljer der er på flyverdragten.

Så er det bare at komme i gang

Med de tre tips til at købe den perfekte flyverdragt burde du være klar til at gå på udkig efter vinterens overtøj til dine børn.