Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Elsker du at læse, og køber du nye bøger flere gange om året? Så har du garanteret opdaget, hvor populære e-bøger er blevet i løbet af de sidste par år. Hvis du ikke allerede selv er hoppet med på bølgen, får du her 5 gode grunde til at skifte de almindelige bøger ud med e-bøger.

1 – De fylder ingenting

Os læseheste har mange bøger, og det er måske begyndt at knibe lidt med pladsen på bogreolen. Når du vælger e-bøger, skal du ikke tænke på, om der er plads til dem – du kan altid hurtigt komme til dem på din enhed.

2 – Du sparer penge

Ikke nok med at du sparer på pladsen, du skåner også din pengepung, når du vælger e-bøger. De er nemlig i langt de fleste tilfælde billigere end de trykte udgaver. Vælg mellem det samme brede sortiment, og få flere bøger for pengene på denne hjemmeside.

3 – Hav bøgerne med på farten

Du kan have så mange bøger du vil med på din rejse, uden at de hverken fylder eller vejer i kufferten. Det eneste du skal have med er din tablet, og den vejer jo nærmest ingenting.

4 – Læs når du vil

Du kan ikke kun have så mange bøger i tasken, som du har lyst til. Du kan også læse dem lige når du vil. Du er for eksempel ikke afhængig af at skulle have en bestemt mængde lys. Du kan med andre ord læse din bog selv i en mørk bus, fordi du læser den på din telefon eller tablet.

5 – Slip for at læse selv

Når du vælger e-bøger, kan du helt slippe for at læse selv, men i stedet nyde en god lydbog. Med lydbøger kan du slå to fluer med ét smæk og lytte til den samtidig med at du klarer opvasken eller madlavningen. Lydbøger er også et godt alternativ til dig der gerne vil læse på farten, men hurtigt bliver køre- eller søsyg.