Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren er over os med alt hvad dette indebærer. Hvis det går som vi alle går og håber, så betyder det mange dejlige timer i solen, efterfulgt at kølig hvidvin på terrassen, altanen, i haven eller hvor man nu har mulighed for at nyde det. Du elsker sikkert sommeren præcis lige så meget som vi gør, men husker du at beskytte dig?

Her taler vi ikke om, hvis du møder en sød fyr på stranden, men derimod nogle andre uimodståelige ting, der også følger med sommeren – nemlig solens stråler. Solen er dejlig er dejlig, men den er også farlig for huden, såvel som den kan være ødelæggende for dit hår, da det udtørrer håret, hvilket skader det.

Hvilken creme skal du vælge?

Der findes stort set ikke den producent af cremer, der ikke også producerer solcremer, og derfor kan det også være meget svært at finde ud af, hvilken solcreme der er den bedste. Noget af det du især skal holde øje med, når du shopper solcreme, er hvad de indeholder. Her skal du altid gå efter nogen der indeholder så få skadelige tilsætningsstoffer som overhovedet muligt.

Nok skal vi beskytte vores hud mod solen, men vi skal gøre det på en så skånsom måde som muligt. Blandt de mærker der tilbyder nogle gode solcremer er Rudolph Care, som er grundlagt af den tidligere TV-vært Andrea Rudolph. Hun grundlagde mærket, fordi hun fandt ud af hun havde en masse giftige kemikalier i blodet, som blandt andet skyldes tilsætningsstoffer i blodet. Hun besluttede sig derfor for at lancere end serier af cremer, hvor disse kemikalier er pillet ud.

Beskyt håret mod solen

Udover at du skal passe på din hud og sørger for at beskytte dig mod solens stråler så du ikke får forbrændinger og i værste fald hudkræft, så skal du også passe på dit hår, da det bliver udtørret i solen. Det kan være en god ide at beskytte det med hårcremer med UV lotion, men det kan også være en god ide at have en stor hat