Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi kender alle det med at vi ikke kan finde den kjole/det outfit der skal bruges til årets julefrokost. Du kan jo ikke være bekendt at dukke op i det sæt du havde på sidste år. Det ville være tarveligt, du skal imponere den her gang, det er stensikkert.

Hvilke farver skal der bruges i år?

Der er ingen tvivl om at du skal gå all in. Men hvilke farver er egentlig de bedste at tage på til en julefrokost? Neon farver er nok ikke lige sagen, det vil være bedre med stille og rolige farver. Men selvfølgelig må der gerne være lidt knald på. En knald rød kjole, med alle detaljerne er lige hvad der er behov for. Du kunne også være lidt speciel og tage et julekostume på? Ej vel? Du vil med 100% sikkerhed blive julefrokostens højdepunkt hvis du dukker sådan op. Det sker jo kun i december måned så hvorfor ikke? Der findes så mange spændende outfits, men vælg gerne noget rødt om så at det er Rudolf eller julemandskostumet.

Kjole eller bukser/trøje?

Der er ingen tvivl om at julefrokosterne er en slags fest. Du får god mad, der er vin/øl mv. og hele familien er samlet. Der er behov for festkjoler til årets julefrokost. Du skal overdøve svigermors fine outfit, hun skal blive imponeret. Det skal dog ikke være med en masse pailletter, men prøv at find din stil, og imponer gæsterne. Det er jo ikke fordi at du skal være julefrokostens højdepunkt, men du må altid gøre noget ud af dig selv. En god bonus er at manden din vil være utrolig vild med dig, og lur os om ikke du får noget efter julefrokosten. Han skal nok kommentere på valget af din kjole, vis ham den først til julefrokosten, og han bliver elle vild.