Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Høretelefoner til din løbetur

Det er helt fantastisk at snøre løbeskoene og løbe en tur i smukke omgivelser med yndlingsmusikken i ørerne. Men for at det bliver en behagelig oplevelse, skal høretelefonerne sidde godt fast i ørerne eller på hovedet. Ellers kan det hurtigt blive et irritationsmoment mere end en nydelse. Herunder giver vi nogle bud på hvilke typer høretelefoner, du skal gå efter til din løbetur.

De klassiske over-øre høretelefoner

Høretelefoner, over-øre hovedtelefoner eller hørebøffer – der er mange navne for de klassiske høretelefoner, der dækker hele øret. Alle nyere modeller er med bluetooth, så du er fri for at have en ledning piskende efter dig. Hørebøfferne er et populært valg, fordi de er gode til at isolere udefrakommende lyde. Og hvis du ikke kan lide at have noget helt inde i øregangen, er hørebøfferne også et godt valg. Ulempen er, at de er ret varme om sommeren og hurtigt kan blive våde af sved.

In-ear høretelefoner med bluetooth

In-ear høretelefoner kender de fleste, da det er dem, der følger med, når man køber en smartphone. Men det kan godt betale sig sat opgradere til et par med bluetooth, så man ikke har den irriterende ledning at slås med under løbeturen. Du vil også opleve, at de sidder bedre fast i ørerne, end dem i hård plast, som følger med din smartphone.

In-ear høretelefoner med bluetooth fås i forskellige typer. Du kan få en type helt uden ledninger, bl.a. “earpods” fra Apple og Pioneers version C8.  De helt almindelige in-ear høretelefoner med bluetooth har en ledning, der forbinder venstre og højre enhed. Og disse fås i forkellige typer – nogle er mere egnede til sport end andre. En af dem, der er gode til sport, er udstyret med en clips, du kan sætte i halsåbningen på din t-shirt. Du kan også få dem med en nakkestøtte, men da støtten er lidt ”stiv”, vil du muligvis føle, at den mindre bevægelighed i nakkeregionen, er for forstyrrende. Øre-versionen er udstyret med en bøjle, der skal om bag øret. Den er rigtig god, hvis du kan fået fat i en model, der kan tilpasses dit øre. Find alle modeller lige her.