Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Undersøgelser viser, at flere og flere unge er begyndt at tage på efterskole. Er du eller dit barn mon en af dem, der er ved at finde efterskolen. Så har I sikkert en masse i tankerne. Hvad vil du eller dit barn? Er der en bestemt retning? Eller handler det først og fremmest om efterskolens værdier? Efterskole året er et helt specielt år i livet. Det er noget, man altid vil have med sig, og derfor skal man tænke grundigt over, hvad man vil, inden man vælger efterskole. Og man skal være sikker på, at det er den helt rigtige.

En kristen efterskole i hjertet af Midtjylland

”Høj faglighed, tætte og forpligtende fællesskaber samt en sund livsstil i en dagligdag, der er præget af begejstring for det liv, som Gud har givet os.” Er Sædding efterskoles nøgleord. En kristen efterskole i hjertet af Midtjylland. Den ligger i smukke omgivelser og natur mellem Skjern og Videbæk. Der er plads til 80 elever i 8. klasse (samlæst med 9. klasse), 9. klasse, 10. erhverv og 10. gym.

Spændende hverdag

Går du eller dit barn efter en efterskole med fokus på viden og fællesskab, hvor de har Kristendom som en del af hverdagen, så er dette efterskolen. Når først undervisningen er ovre, slår dørene op og der myldrer med liv på gangene. Her har du mulighed for at lave, lige hvad du føler for. Alle skolens lokaler og værksteder er til rådighed. Med dine nye kammerater kan du skabe et band og spille en masse god musik i musiklokalet – eller lære det. Du kan spille kort eller et spil med dine venner. Du kan slappe af. Gå en tur. Der er rige muligheder for en spændende hverdag. Selvom der selvfølgelig er den sædvanlige undervisning, er to dage ikke ens. Sædding efterskole gør dig klar til gymnasiet, HF og livet.