Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvad skal man give til kvinden, der har alt? Et svært spørgsmål at besvare, men der findes dog svar, der kan glæde selv den kvinde, som vitterligt har alt. Først og fremmest skal du lave en lille analyse af, hvad hun allerede har, og hvad hun dermed eventuelt kunne mangle. Derefter skal du koble disse mangler med gaver, hun faktisk kunne være interesseret i og få glæde over. Når du har fundet dette overlap mellem mangler og glæder, har du opskriften på en god gave. Det er dog nemmere sagt end gjort. Derfor får du herunder lidt hjælp til, hvad du kan give af gaver.

Eksempler på gode gaver til hende

Her finder du en række eksempler på gaver – lidt til alle typer af kvinder:

  • Giv hende en oplevelse. En oplevelse i gave er en sikker måde at give noget, hun vil huske og værdsætte lang tid ud i fremtiden. Det er nemlig ikke den ”ordinære” gave, som man tit får. En oplevelse kunne f.eks. være en tur ind i gourmetens verden, en weekend i wellness eller faldskærmsudspring. Find flere eksempler og muligheder her.
  • En ældgammel, men dog stadig succesfuld, gave er blomster (eller andre former for planter eller grønt. Blomster er det ultimative tegn på kærlighed i gaveform. Ud over den glædelige følelse hun får af at modtage blomsterne, så kan de også fungere som pynt til boligen. Planter virker også som perfekte pyntegenstande til boligen.
  • Gør hverdagen mere komfortabel. Alle elsker at føle sig godt til rette. Det kan du gøre ved hjælp af gaver i form af behagelige sko, hyggeligt gå-derhjemme-tøj eller et dejligt tæppe.
  • Vær med til at pynte boligen endnu mere. Planter og blomster er ikke det eneste, der kan spice boligen lidt op. Du kan f.eks. købe pragtfulde vaser eller smukke malerier. Sådanne gaver får modtageren glæde af hver dag, og hver dag hun glædes over dem, tænker hun potentielt på dig.
  • Selv kvinden, der har alt, har ikke alle bøger. En god bog er en god gave i disse mørke måneder. Køb en bog, der kunne interessere modtageren. Hvis hun er til fiktion, kunne det være The Testaments, og hvis hun er til mere faglitterært, kunne det være Sapiens.
  • Giv hende noget unikt og uortodokst, der kommer ud af ingenting. Det kunne f.eks. være en polaroid kamera, der ikke er som nogen anden gave.