Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

At holde styr på at alt i ens bolig er som det skal være kan være alt afgørende for hvor meget du eventuelt kan sælge din bolig for når du skal flytte derfra eller hvor glad du er for at bo der i den tid du bor der.

At lave jævne store rengøringer kan være med til at sikre at der er rent i dit hjem hele tiden og samtidig hvis du gør rigtig rent hvor du er helt inde i skabene for at se hvordan det ser ud derinde kan det måske gøre at du kan opdage eventuelle fejl og mangler på dit hjem. Det kunne jo f.eks. være at der var et lille hul direkte ud til og du dermed kan gøre en tjeneste for både varmeregning og indeklima ved at få det lukket hurtigt.

At tjekke rundt omkring i sin bolig kan også være med til at fange skimmelsvamp før det udvikler sig for meget. Skimmelsvamp er ikke særligt rart at have i ens bolig og kan gøre det meget besværligt at trække vejret. Derfor er det vigtigt at få det fjerne og før at man kan være helt sikker på at det er væk, kan det være man skal have fat i nogle professionelle der kan fjerne skimmelsvamp på den rigtige måde. Det er ikke noget du selv om handy man skal begive dig ud i.

Vi har i hvert fald været glade for at tjekke rundt i forskellige afkroge af vores bolig med jævne mellemrum og når man først er inde i rytmen, så kommer det også til at gå hurtigere og hurtigere for hver gang der går uden at man går på kompromis med kvaliteten. Vi håber meget du vil følge efter og begynde at gøre det sammen ved din bolig så vi sammen kan holde standarden høj.