Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er en smule paradoksalt, hvad der foregår i vores kultur angående det ideelle skønhedsbillede af vi mennesker. Især i forhold til kvinder og unge piger, er der to modsatrettede idealbilleder, der strider mod hinanden. Jagten på det ultra naturlige, miljøvenlige og mest sunde for dig og din hud. Altså 100% naturlighed. Samtidig påvirker de sociale medier med tusinde af blogger, der promoverer livet, som var det evigt pragtfuldt og fejlfrit, til en perfekthedskultur aldrig set magen til før.

Pas nu på med makeup

Mange kvinder har gået igennem et liv, hvor de har proppet deres hud, vipper, bryn og læber i en masse makeup og skønhedsprodukter af dårlig kvalitet. Det var måske billigere og dermed lokkende i et ungdomsliv med en ydmyg økonomi at gøre med. Det kan også være, at den specifikke ønskede farve af øjenskygge, der bare måtte skaffes til kjolen i matchende farve inden festen, lige var at finde i det billige udvalg af makeup, og derfor også var årsagen til købet. Mange har bare heller aldrig tænkt over konsekvenserne, hver gang de lagde det ene lag efter det andet af foundation for at dække hver enkelt bums og for at få den hotte, brune kulør.

Faktum er dog desværre, at mange usunde pigmenter og skadelige stoffer er en del af indholdet i makeup af dårlig kvalitet. Det har i nogle tilfælde ført til en ekstrem usund hud og krop for de kvinder, der har været forbrugere af den type makeup, da det usunde indhold er trængt ind i hud og krop. Givet eksem og ødelagt celledelinger for livstid. Ligeså er det set, at det skadelige indhold er blevet videreført til deres børn, som kan skylde dem et forværret helbred. Det er også tilfældet efter mødrene i mange år ikke har anvendt denne type makeup.

På med selvtilliden og vær til stede i nuet

Det er videnskabeligt bevist, at vi finder folk, der hviler i sig selv attraktive. Og folk som er glade. Det fascinerende er, at de har noget, de fleste går efter. De virker stabile og nede på jorden, fordi de ikke tjekker sig selv konstant for, om de ser ud som ønsket. Det kan ikke skjules, hvis du ikke er ligeglad med dit ydre.

Men på den anden side er det vel også okay at kunne lide at pynte sig, se præsentabelt ud eller køre en bevidst stil, der afspejler personligheden.

Vær alligevel ikke fordømmende over for skønhedsoperationer

På den anden side, er det også bare i orden at stå ved man går ind for kosmetisk indgreb og ønsker dette i form af eksempelvis ansigtsløftning. Husk at have sat dig ind i den pågældende metode og indgrebet, inden du pludselig ligger og modtager behandlingen. Den oplagte Restylane behandling kan du læse om online. Det er et meget effektivt indgreb, som kan få dig til at se yngre ud. Du skal dog først overveje, om det er noget for dig.