Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Verdens bedste vinterbadning

Synes du heller ikke, det lokker, når folk snakker om, at de tager ned og hopper i det kolde vand og vinteren? Det lyder måske rart nok med det efterfølgende saunabesøg, men hvorfor gå igennem kulde først?

Det behøves du heller ikke, hvis du har installeret et vildmarksbad i haven! Med et vildmarksbad kan du sidde i din have, i bikini eller badebukser og svede, mens der falder sne fra himlen. Hvis du til gengæld er vild med at veksle mellem det kolde og varme, kan du sagtens tage en rulletur i sneen og hoppe tilbage i vildmarksbadet!

Det lokker vennerne over

Spørg dig selv: Hvis du havde en ven, som havde monteret et vildmarksbad i haven, ville du så måske have lettere ved at komme på besøg? Sikkert! Du forkæler nemlig ikke kun dig selv, hvis du får et vildmarksbad – men også dine venner! Forhåbentlig kommer dine venner over uanset, men der er vel intet i vejen med at forkæle dem lidt ekstra, når de kommer over?

Hvis du er ene og på jagt efter en partner, kan du desuden nemt imponere din date med en hjemme-spa-tur. Og drinks i et vildmarksbad smager bare lidt bedre end drinks, der ikke drikkes i et vildmarksbad! Så er det blot at skrue op for musikken, varmen og charmen – og du har en perfekt date!

Afstressende

I dag er der så meget fokus på stress, at man har identificeret det som en folkesygdom. Måske antallet af stressramte ville dvale, hvis flere havde et vildmarksbad? Det tror vi! Det er nemlig nærmest umuligt ikke at nyde det, når man ligger i det varme vand med kulde omkring én. Er du en af dem, der virkelig ser frem til et varmt bad efter en lang arbejdsdag? Så prøv at forestil dig at komme hjem til et vildmarksbad! Så slutter enhver arbejdsdag på god måde.

Og hvis du tænker, at der må være meget arbejde og rengøring ved at have et vildmarksbad, så er det sikkert fordi, du ikke ved, at man kan få et vildmarksbad i glasfiber. Disse kan nemlig nemt rengøres med rengøringsmidler – eller endda vand! Så bliver det vist ikke nemmere!