Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren skal nok komme på et eller andet tidspunkt. Selvom vejret er gråt og kedeligt, så skal solen og sommeren nok komme på et eller andet tidspunkt om nogle måneder og det betyder også at du igen kan begynde at udnytte din have. Haven er altid et dejligt sted at være og derfor skal der også være lækkert når man så endelig skal bruge lidt tid derude. Derfor er det en god idé at bruge de lune forårs weekender og helligdage på at gøre orden i haven og sørge for at den er i tiptop stand til at sommeren kommer hvor du kommer til at bruge mange timer derude så snart du har fri.

Få nye planter

Det kan altid give nyt liv til din have hvis du vælger at investere i nogle nye flotte planter. Det kunne f.eks. være nogle nye flotte træer måske endda nogle frugttræer så du kan plukke lidt lækkert når træet er klar. Det kan også være en række andre planter som måske kan være i jorden eller i potter.

Få styr på havemøblerne

Efter at dine havemøbler enten har været pakket væk i 6 måneder eller måske har stået ude i vind og vejr de sidste 6 måneder kan det godt være at det godt kunne trænge til en kærlig hånd. Derfor kan det være fordelagtigt for dig at gøre det godt rent. Det kan også være at du skal på udkig efter nye havemøbler, hvis du har haft dit sæt længe og det måske ikke har samme stand som det har haft de tidligere år.

Vi håber det har givet dig et overblik over hvad du skal have klaret i haven inden det begynder at blive sommer og du skal til at nyde de lange lyse aftner udenfor. Vi glæder os i hvert fald meget til de tbliver sommer