Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes nok ikke mange ting, der står på flere kvinders ønskelister end et walk-in-closet. Tanken om at have alt sit tøj og alle sine sko på en lækker og overskuelig måde er noget som de fleste af os drømmer om, men de færreste af os rent faktisk har. Men hvad ville du egentlig give for at få drømmen ført ud i livet?

Vi har kigget lidt på, hvad der egentlig skal til for at få det walk-in-closet som du har gået og drømt om, om hvor meget det kommer til at koste dig. Det er naturligvis ikke alle, der har mulighed for det med de m2, som deres hjem nu en gang er udstyret med. Du kan dog ofte få langt mere ud af dine m2, end du lige går og tror, det handler om at tænke lidt kreativt.

Har du et stort soveværelse, kan du eksempelvis meget meget få midler få lavet et walk-in-closet, der hverken kræver en kæmpe udgift eller en stor ombygning.

Til dig med et stort soveværelse – og gør-det-selv lyst

Hvis du har et soveværelse, hvor du har et par meters gulvplads du ikke lige ved hvad du skal gøre med, kan du sætte en skillevæg på og dermed danne et lille rum, og dette lille rum kan du så indrette som et stort walk-in-closet. Du behøver ikke en gang lukke det, men blot lade skillevæggen danne rammen om rummet.

Hvis du ikke er så handy, eller har en mand, der kan klare det, er det bare at ringe til en lokal tømrer og høre hvad det koster. Ofte er det noget der kan klares på et par timer, og koster derfor heller ikke alverdens i arbejdsløn, men få altid et par tilbud alligevel. Du kan finde en oversigt over lokale håndværkere her.

Det bliver naturligvis dyrere, hvis de også skal hænge hylder osv op for dig, men resultatet bliver ofte tilsvarende bedre.

Til dig der elsker færdige løsninger

Ligesom man kan købe et færdigt køkken, kan man også købe et færdigt walk-in-closet, man her stiger priserne også lynhurtigt fra få tusinder til 10 eller 20 gange så meget. Så det afhænger i sidste ende af budgettet.

IKEA har dog også en lang række løsninger, hvor man for relativ få midler kan komme langt.

Generelt handler det om at tænke lidt kreativt, og se på hvad der KAN lade sig gøre, for ofte er det langt mere end du lige går og tror.