Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du skæve eller gule tænder? Eller mangler du et par tænder? Det skal du slet ikke være ked af. Det er nemlig noget, du sagtens kan gøre noget ved – med lidt hjælp fra tandlægen. Du behøver altså ikke gå rundt og gemme dit smil væk mere. En tur (eller to) forbi tandlægen og så kan du begynde at vise dit skønne smil frem og flashe alle dine tænder på billeder. Vi har her samlet tre behandlinger hos tandlægen, som kan give dig lige det smil, du altid har drømt om.

Tandblegning

Der findes et hav af forskellige produkter på markedet, som lover hvide tænder. Det er alt fra tandpasta med kul til forskellige hjemmekits til tandblegning. Det er dog sjældent at disse rent faktisk giver resultater – og hvis de overhovedet gør, så tager det en evighed. Lad derfor være med at bruge en masse penge på produkter, som lover dig smukke, hvide tænder og bestil i stedet tid hos din tandlæge til en tandblegning. Her bruges der produkter, der rent faktisk virker – og du kan faktisk også ved mange tandlæge købe et hjemmekit, så du ikke engang behøver at bestille tid til tandblegning, men kan gøre det hele derhjemme, når du selv har tid til det. Det er en sikker (og sund) vej til hvide tænder.

Tandretning

Tandretning i dag betyder ikke togskinner på tænderne i flere år, som det gjorde engang. Du kan faktisk i dag få smukke, lige tænder med helt usynlige skinner, som du kun skal bruge i et halvt års tid. Den løsning hedder Invisalign og tilbydes hos Nord-Smil. Det betyder, at du ikke behøver at gemme dine tænder væk i den periode, hvor du får rettet op på dine tænder – og så skal du heller ikke gå rundt og ligne en teenager. Så det er bare med at få bestilt tid hos Nord-Smils tandlæge i Brande eller i en af de andre klinikker og få det smil, du altid har drømt om.

Tandbro

Hvis du mangler en tand eller to, findes der også en løsning, nemlig en tandbro. En tandbro sidder på dine egne tænder, og så er det en fast løsning, så det føles som dine egne tænder. De kan fremstilles af enten metalkeramik eller porcelæn, alt efter, hvilke tænder, de skal erstatte. Behandlingen foregår over to tandlægebesøg, hvor der ved første besøg tages aftryk til teknikeren og ved andet besøg prøves broen på og tilpasses efter behov og cementeres så fast. Det er en lidt større behandling end f.eks. tandretning og tandblegning, men det er det hele værd, hvis du gerne vil kunne flashe dit smil til alle, du møder på din vej.