Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er for alvor blevet nemmere at bruge mobilen, da flere og flere vælger at tilpasse deres hjemmesider til mobilen. Dette er dog ikke kun en udvikling, som man ser inden for hjemmesider. Flere og flere systemer er også blevet mere mobilvenlige, da det er tydeligt at se på udviklingen, at mobilen bliver brugt i større og større grad.

Få et bedre overblik over din virksomhed på mobilen 

Da flere og flere vælger at bruge mobilen i stedet for computeren, er der også mange systemer, som er blevet mere mobilvenlige. Her har man f.eks. mulighed for at bruge ERP på mobilen, som er et system, der er forbeholdt virksomheder, hvor man kan få et bedre overblik over ens virksomheds aktiviteter på en nem og hurtig måde. ERP giver f.eks. en mulighed for at få et bedre overblik over økonomi, salg, lager og produktion. Dermed er ERP til stor gavn for mange virksomheder, som har svært ved at få et overblik over netop disse områder. Hvis man derfor godt kunne tænke sig at bruge ERP til ens virksomhed, kan man læse mere her.

Mobilplatformen er fremtiden 

Det er ikke kun hjemmesider, som bliver tilpasset mobilenheder. Flere og flere systemer bliver gjort mobilvenlige, da mobilplatformen er og bliver fremtiden. Dette kan ikke kun opleves på en side som Google, som også har set et fokus på mobilvenligheden, da hjemmesider i dag skal være mobilvenlige for at blive fundet først i søgningen. Dermed skal man også have et fokus på mobilenhederne, da det kan spille en afgørende rolle i fremtiden.

Gør det mobilvenlig fra start

Hvis man gerne vil være sikker på at gøre det rigtigt fra start, kan det være en god ide at gøre det mobilvenligt fra start, så man dermed er sikker på, at det kan blive brugt på den rigtige måde, så man ikke skal ind og rette til efter, når man har lanceret et system eller en applikation.