Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Selv om det er vinter og vi bliver mindet om det når vi kigger uden for, så sidder du måske og drømmer om sommer og hygge på terressen med veninder.
Høj sol, liggestole og den helt rigtige kølig hvidvin. Det er intet galt i at drømme og netop fordi vi ikke opholder os så meget due, så er det måske netop nu du har tid til at planlægge og foretage ændringer i på terressen og i haven, så du er klar til at rykke ud når vejret bliver bedre. Her får du lidt inspiration til hvordan du kan gøre din terresseoplevelse lidt mere festlig for dig selv og veninderne med et vinkøleskab.

Vinkølskab

Er der langt til dit køleskab fra terressen, så overvej at investerer i et vinkøleskab. Ud over at der holder din vin dejlig kold, så er det bare super tjekket at have sit eget vinkøleskab stående. De fleste har glaslåger som man kan kigge ind og nyde synet. Dine veninder, vil sikker nyde at kunne få lov at vælge en flaske fra vinkøleskabet og dermed gøren dagen lidt festligere. Udover at vinkøleskabet pynter og gør vinen lidt mere tilgængeligt, så sparer du selvfølglig også plads i dit almindelige køleskab. Der er ikke noget mere irriterende end at skulle flytte rundt på æg, pålæg og danskvandsflasker for at få plads til en ekstra flaske hvidvin. Med et vinkøleskab er du altid klar til gæster og har altid noget koldt at byde på.

Plads til andet en Vin

Selvom det er et vinkøleskab, så kan du selvfølgelig have andre lækre drikkevare liggende. Lidt god hjemmelavet limonade, eksklusive sodavand eller frugtjuice er også super lækkert i sommervarmen. Der er sikkert også plads til at have en lille skål med kode jordbær stående, som bare råber “Sommer” når de serveres sammen med kølig champagne. Find et vinkøleskab som passer til netop din terresse her.