Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når I har været kærester eller været gift længe, kan det være svært at holde liv i flammen i parforholdet. Til tider kan det føles som om at man er blevet for meget venner og for lidt kærester, og det kan være svært at finde ud af, hvad der skal gøres, for at få gnisten tilbage. Måske fungerer sexlivet ikke som I ønsker, eller I glemmer at tale sammen. Her får du et par råd til, hvordan I kan få flammen tilbage i forholdet.

Tal om sex

I mange parforhold hvor sexlivet er gået på standby, har en eller begge parter ofte svært ved at tale åbent om sex og lyster. Det kan være problematisk, for ofte er det lige præcis det der skal til, for at få gang i sexlivet igen. Det er vigtigt at tale åbent med sin partner om problemet, da det ofte er det der skal til, for at løse det. Hvis I ønsker at komme problemet til livs, er det vigtigt at få afklaret, hvordan din partner har det med det hele, og at du mærker efter i maven, hvordan du har det.

Prøv en parterapeut

Hvis I har svært ved at tale åbent om problemerne i jeres parforhold, kan det ofte hjælpe at involvere en tredjepart, som kan hjælpe jer med at løse problemet. Her kan det være en god idé at prøve en parterapeut i København. En parterapeut forholder sig neutralt til jeres konflikter og ser dem udefra, og derfor kan de ofte være en stor hjælp, når det kommer til at få løst konflikterne og få talt om problemerne.

Tag væk fra hverdagen

En god måde at få gang i jeres forhold igen, er ved at tage på en ferie sammen eller et romantisk weekendophold i hinandens selskab. Ofte kan det hjælpe at komme væk fra hverdagens stress og jag, og bare at nyde hinanden. Det kan også give jer en god mulighed for at sætte jer ned og få talt ordentligt med hinanden om stort og småt, og få nogle gode oplevelser sammen, som I kan tænke tilbage på, når hverdagen melder sin ankomst igen. Hvis I husker at nyde hinandens selskab i løbet af ferien, kan det hjælpe med at skabe mere glæde for hinanden i hverdagen også.