Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I Skandinavien sætter vi pris på en simpel og minimalistisk indretning. De rene linjer og det enkelte, men smukke, ses overalt i skandinavisk design. Mange mennesker er vilde med denne stil i deres indretning, og med god grund. Det giver en ren og rolig atmosfære i hjemmet, som giver plads til afslapning og som samtidig giver et roligt sind. Hvis du drømmer om at indrette et minimalistisk men smukt hjem, kan du roligt kaste dig ud i det. Det er ganske let at indføre den minimalistiske stil i sit hus, og stilen passer ind i ethvert hjem. I denne artikel får du nogle gode idéer til, hvordan du kan indføre den minimalistiske stil i dit hjem på bedste vis.

Vælg skandinavisk design

En af de bedste måder at indføre den minimalistiske og enkelte stil til sit hjem, er ved at vælge skandinavisk design. Her er det skandinaviske String et rigtig godt bud på smukt design, som passer perfekt ind i denne stil. String er design som er tegnet af arkitekten Nils Strinning, og det karakteristiske String reolsystem stammer helt tilbage fra 1949. Designet har været grundlaget for mange designs efterfølgende, og i dag er designet en del af fundamentet inden for skandinavisk design. Ved at vælge et reolsystem fra String får du et smukt og utrolig simpelt opbygget reolsystem, som er bygget op af lakerede vanger i metaltråd. Disse vanger fås i forskellige højder og dybder, og på disse kan man påsætte hylder, skabe eller skuffer efter behov og ønske. Reolsystemerne er utrolig smukke og moderne, og vil være en smuk tilføjelse til det minimalistiske hjem. Reolsystemerne kan både anvendes i entreen, på badeværelset, i køkkenet og i stuen, samt på kontoret, hvor det kan opbygges som et smukt og simpelt skrivebord. Mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser.

Generelt for den skandinaviske stil gælder det om at holde indretningen simpel, og undgå så vidt muligt at fylde hjemmet med brugskunst og pyntegenstande. Hjemmet skal være simpelt og funktionelt, og ikke indeholde overflødige og ubrugelige detaljer. Farvevalget er simpelt, og elementer fra naturen kan med fordel tilføjes som en del af indretningen i form af friske grønne planter og blomster.