Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren nærmer sig og det er tid til at komme ud og vise, både sig selv og sine smykker frem. Hvis du har det som mange andre kvinder og synes du bør forkæle dig selv med et sommer smykke, så læs med her og se hvad det hitter til den kommende sæson.

Os kvinder elsker smykker det har vi gjort i mange år og det vil vi højst sandsynligt gøre længe endnu. Smykker har siden tidernes morgen været et statussymbol som især kvinder har båret som pynt. Der findes et hav af forskellige smykker, der er halskæder, øreringe, hårspænder, fingerringe og meget mere. I dagens danmark er det blevet naturligt at bære et matchende sæt øreringe og halskæde, samt et par fingerringen. Ligesom forskelligt modetøj hitter bestemte sæsoner, er der også forskel på hvornår forskellige smykkedesignere hitter. Dog vil de store danske designer altid være populære på den ene eller den anden måde, som f.eks Georg Jensen, kranz og ziegler og mange andre designere.

Ole Lynggard kom vi ikke komme uden om i sommeren 2017

En af de helt store hit i år, er designeren Ole Lynggaard, som er en dansk guldsmed. Han gik i lære som guldsmed i 1953 i København, hvor han siden har arbejdet i Paris, Indien, USA og mange andre lande. Det er i dag hans datter Charlotte Lyngaard som driver forretningen videre, og kunne for få år siden fejre 50- års jubilæum, hvor de blandt andet lancerede deres elegante “Snakes-kollektion”. I og med de lige har fejret 50 års jubilæum, er Ole Lynggard langt fra et nystartede smykke firma. Smykkerne har haft stor international succes og vinder større og større markedsandel globalt. Smykkerne fra Ole Lynggaard er af høj kvalitet og der er en vis prestige ved at bære disse. Du skal også forvente at betale en vis pris for disse smykker, dog er det et smykke som du vil have resten af livet. Vi spår at de for alvor får et stort frembrud sommeren 2017.