Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du en kreativ kvinde i dit liv? Så er garn den oplagte gave. Læs her, hvilket garn du skal give din kreative kvinde.

Der er mange forskellige slags kvinder. Nogle mere kreative end andre. Falder kvinden i dit liv ind i den kategori, er garn en oplagt gave. En gave, som med garanti vil gøre hende glad — hvis hun kan lide at strikke, vel at mærke. Det betyder dog ikke, at du skal afholde dig fra at købe garn, bare fordi hun ikke kan lide det. Det kan jo være, hun tror, at hun ikke kan lide det. Så må du overbevise hende. Det værste, der kan ske, er, at hun ikke bliver glad for gaven — og så kan du altid have en backup-plan klar. Nå, men hvis du har besluttet dig for, at hun skal have garn, så guider vi her til de garntyper, hun (næsten) med garanti vil blive glad for. Uanset sin erfaring i strikke-gamet.

 

Hjertegarn

Hjertegarn er oprindeligt et odenseansk firma, men har nu slået sig ned i Midtjylland. De er med andre ord blevet voksne. Her er tale om garn i superkvalitet, og vi kan næsten ikke anbefale denne producent nok. Det er robust, og du finder et bredt udvalg af forskellige garntyper; strikke- og hæklegarn i alle kvaliteter. Både uld, mohair, bomuld og forskellige blandinger. Flere gange om året udgiver Hjertegarn ligeledes nye strikkeopskrifter, der egner sig til både baby, barn, dame og herre. Med andre ord er der noget til enhver type. Du kan finde Hjertegarn hos Allerup Strik.

Järbo Garn

Järbo Garn producerer strikkegarn, der kan anvendes til alle typer strik. Du finder både bomuldsgarn, effektgarn, uldgarn og garn, der stammer fra Manos del Uruguay. Det er af god kvalitet, og du kan med garanti finde noget, der egner sig til lige præcis kvinden i dit liv. Har hun brug for hjælp til at komme ud af starthullerne, kan du hente strikkeopskrifter på virksomhedens hjemmeside.

Cewec

Cewec Garn er en banebrydende virksomhed, der hvert år formår at finde nyt og spændende garn samt lækre strikke- og hækleopskrifter. Opskrifter, der egner sig til både øvede, mindre øvede og de helt uerfarne. De producerer garn i alle afskygninger, og blandt andet deres tynde hørgarn er blandt markedets bedste. Det samme gør sig gældende for deres acryl garn med flotte farveskrifter og mange flere varianter.