Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du kender sikkert en kvinde, som har stort fokus på karriere og arbejde, og som vægter disse ting højere end meget andet i hendes liv – og det kan godt være svært at finde ud af, hvad du skal give disse kvinder i gave, fordi det kan være svært at få en fornemmelse, hvad de ellers går op i, og hvad der ellers interesserer dem. Men der er heldigvis nogle gaveideer, som kan sættes i forbindelse med karriere og job.

En kalender

Går man meget op i job og arbejde, har man helt sikkert mange begivenheder og møder, man skal holde styr på – det kan du hjælpe med ved at købe en kalender i gave. Det kan sagtens være en lille kalender, der kan ligge i tasken, og som er nem at finde frem, når der bliver planlagt og aftalt noget nyt – på den måde bliver aftaler meget nemmere at holde styr på.

Printer og printerpatroner

I mange tilfælde ligger arbejdet tæt opad brugen af en printer, og brugen af en printer kræver tonerpatroner – som vel og mærke er fulde! Men har du selv en printer, kender du sikkert godt den følelse, at tonerpatronerne altid er tomme, når du skal bruge dem, så vil du gerne gøre den arbejdsorienterede kvinde en tjeneste, kan du købe hende nye patroner til printeren – her kan du f.eks. se en billig sort toner til Brother TN247BK.

Nyt udstyr til computeren

En anden ting der ofte er uundværlig for en kvinde, der går meget op i sit arbejde, er hendes computer, og alt det tilbehør der nu hører med til den. F.eks. er det ofte meget nemmere at arbejde på en computer, hvor der er en trådløs mus forbundet, så man ikke skal sidde og arbejde med computerens egen touchpad, der ofte godt kan være lidt besværlig.