Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Måske kender du en kvinde, der ryger? Det er dyrt, og der er ikke meget ved det. Især går det udover helbredet, hvilket er ærgerligt, for der er jo trods alt tale om kvinden i dit liv. Derfor er det nyttigt, hvis du sætter alle instanser ind for at få stoppet den dumme rygning.

Nå, men altså, hvordan gør du så bedst det? Ja, det gør du selvfølgelig ved at hjælpe hende på vej, så hun får sluppet de cigaretter der, inden det bliver for sent. Og det gør man nu engang bedst, hvis man har et hjælpemiddel af en eller anden art. Men hvilke hjælpemidler skal man så bruge?

En e-cigaret kan lindre rygetrangen

Det kunne eksempelvis være at du ville give hende en e-cigaret. Forskning har nu slået fast, at det formentlig er mindre skadeligt, end de almindelige cigaretter, der er langt mere skadelige. Det viser forskning på området i hvert fald.

Er du i tvivl om, hvorvidt det er noget for din kæreste eller en anden kvinde, du kender, så prøv at overvej, hvorvidt det er en god idé alligevel. Der findes jo masser af forskellige smage, man kan ryge med, og det kunne være superfedt, hvis det er sådan, at hun godt kan lide nogle af dem. Du kan se mere her.

Det er svært at vænne sig til

Du skal være forberedt på, at det kan være besværligt i starten, når man skal forsøge at ryge på den. Det er dog ikke desto mindre noget, der er nødvendigt, fordi det er en god idé, hvis man gerne vil stoppe med at ryge. Vi anbefaler dog ikke, at man anvender e-cigaretten som en erstatning for de almindelige cigaretter, men blot en midlertidig løsning, indtil der er styr på rygetrangen, så det ikke længere er nødvendigt at ryge på e-cigaret. Du kan også supplere med nikotintyggegummi.