Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du har en kone, kærester eller bare kender en kvinde, der ikke har et kørekort, så er julen en perfekt anledning til at give et. Det er godt nok en dyr gave, men hvis din kæreste eller kone ikke har kørekort, så betyder det, at du skal stå for meget af det praktiske. Det kan derfor være en god idé at købe et kørekort.

Det behøver ikke at tage lang tid at tage. Faktisk kan det tages på to år hos Tip Top Trafik, der tilbyder kørekort i Århus og København, så der er rig mulighed for at tage et — uanset om du bor i Jylland eller på Sjælland. Tip Top Trafik tilbyder, at man kan tage sit kørekort på bare to uger, hvis man vælger deres speedløsning, som de har kaldt for Formel 1-kørekortet. Formel 1 er ikke et kørekort til racerbiler, men blot en reference til, at det kan tages hurtigt — i Formel 1-tempo.

Derfor er det altså ikke noget specielt tidskrævende, hvis bare man har to uger fri. Det kan eksempelvis være i vinterferien — måske kan man lige tage en uge til fri, hvis det er, at man lige skal have taget det kørekort der, inden man igen begynder på arbejde. Det tager jo to uger.

Man er nemlig nødt til at have fri, hvis det skal kunne lade sig gøre — eller aftale med sin arbejdsgiver, at man lige kan rive et par timer ud af kalenderen for hver arbejdsdag, da det er en pligt, at man skal kunne møde op til hver kørelektion, fordi det er sådan, at man altid skal være tilgængelig, hvis man skal kunne tage det op to uger. Ellers er det umuligt, og så bliver det jo lidt svært at gøre det på den tid, det helst skal kunne tage; to uger.