Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Kvinder ER svære at købe gaver til, og selvom vi her på siden ved meget, går vi også nogle gange galt i byen. Nogle gange har man mest lyst til bare at købe det første, det bedste, fordi hun sikkert alligevel bytter det. Det kan man dog også nemt komme rigtigt galt afsted med, for ingen gider at have en gave, der slet ikke er tænkt over.

Giv en oplevelse

Derfor synes vi, at det er værd at bruge tid på at overveje, hvad der virkelig vil gøre hende glad. Det gamle udtryk om, at det er tanken, der tæller, gælder stadig, så selv hvis du rammer forkert, betyder det meget, at du har lagt kærlighed og energi i gaven. En oplagt måde at gøre det på, er ved at give oplevelser i stedet for materielle ting – og her tænker vi ikke nødvendigvis bare på et oplevelsesgavekort fra supermarkedet. En oplevelse fungerer nemlig meget bedre, hvis du planlægger det hele og sætter en fast dato på, inden du giver gaven. Så virker den mere oprigtig, og chancen for, at I faktisk får den brugt, er langt større.

Her giver vi tre bud på, hvad du kan give som oplevelse:

En lækker middag

De fleste danskere spiser sjældent ude, så når man gør, er det en særlig oplevelse. Derfor er det rigtig lækkert at få en middag i gave, og der er ingen, der har for travlt til at afsætte en enkelt aften til en dejlig middag. Invitér hende på en lækker restaurant, hvor I kan snakke sammen over et glas vin.

Et weekendophold

Et weekendophold er nogenlunde ligesom en middag, bare endnu mere luksuriøst. Hvis du har økonomien og tiden til det, så tøv ikke med at invitere på et ophold – det behøver ikke engang være mere end én nat.

En vild oplevelse

Hvis hun er en lille smule eventyrlysten, så giv hende en vild oplevelse i gave. Det kan være en dag på gokartbanen, brigde walking eller måske windsurfing ved stranden.