Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I dag er det bestemt ikke kun kvinderne der står for husholdningen, da vi lever i et postmoderne samfund, hvor kønsrollerne er blevet langt mere lige, end de var for 50 år siden. Men bare fordi mændene i dag bruger mere tid på madlavning og rengøring, end de gjorde i gamle dage, er det stadigvæk kvinderne som står for det meste. Denne artikel har derfor til formål at komme med forslag til gadgets som kan gøre husholdningen meget nemmere for både mænd og kvinder. Få mere inspiration her.

Køb den smarte robotstøvsuger

Støvsugning er nok en af de opgaver mange hader mest, når det kommer til at gøre rent. Det kan tage ret lang tid, og gulvet er alligevel beskidt en halv dag senere. Især børnefamilier med kæledyr har det hårdt, da børn og dyr slæber skidt indenfor flere gange dagligt. Derfor bliver støvsugning ofte et projekt som skal klares hver evigt eneste dag. Dette kan man dog undgå med en robotstøvsuger som klare hele gulvet selv. Man kan selv bestemme, hvornår den skal køre, som man ikke forstyrres, og så har man altid et rent gulv.

Kombiner tørretumbleren og vaskemaskinen

I forvejen er det ret luksuriøst at have en tørretumbler, da det jo i virkeligheden ikke tager meget tid at hænge tøj op. Men det er nu alligevel meget praktisk, hvis man hurtigt har behov for at få tøj tørret. Men det kan dog blive smartere endnu. Med en vaske-tørremaskine er begge funktioner kombineret i en maskine, så man aldrig skal flytte tøjet fra den ene til den anden.

Ha´ maden nemmere og hurtigere klar med en smart ovn

Der går nok nogle år i endnu, før vi decideret kan få teknologi til at tilberede vores mad for os. Så indtil da må vi nøjes med de fremskridt som der trods alt sker indenfor madlavningsteknologi. I dag kan man få smarte ovne, som man kan tænde via app. På den måde er ovnen allerede forvarmet, til man kommer hjem med madvarende.