Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren er efterhånden ved at være et godt overstået kapitel, og vejret begynder at vise lidt tænder. Selvom efteråret lige nu viser sig fra sin lunere side, så kommer man ikke uden om, at det bliver koldere. Det betyder også, at det er tid til at kigge efter de tykkere ting i garderoben hvis man da ikke vil gå rundt og fryse. En af de ting som er ved at vinde mere og mere frem i modebilledet er hættetrøjen. Den er praktisk, den er varm og hvis den bæres og matches rigtig kan den se brandgodt ud.

Forskellige typer af hættetrøjer

Det er naturligvis ikke helt ligegyldigt hvilken hættetrøje, du vælger. Der er mange der har de helt klassiske hættetrøjer hængende fra Adidas, Nike eller lignende, som har hængt i skabet i mange år. Der er da også en god sandsynlighed for at disse aldrig bliver luftet udenfor hjemmet. Det kan også godt være en rigtig god ide, især hvis den er slidt og famlet.

Om du skal vælge en klassisk med lynlås, en oversized, en fashion eller noget helt fjerde, kommer meget an på, hvad du kombinerer det med. Investerer du flere tusinde kroner i end fra Gucci eller Balencaiga, kan du matche den med jeans, stilletter eller måske en nederdel.

Du kan også vælge at kombinere en lækker farvestrålende hættetrøje med en nederdel, selvom den sæson efterhånden er ved at være bag os. Du kan læse meget mere om kvindemode her hvor du også kan se mange flere tips om hvad du kan matche hættetrøjer til lige her:

No go’s

Det der er absolut vigtigst, når du tager en hættetrøje på, er at du matcher den korrekt. Hvis du tager en flot hættetrøje på, men til helt slidte og gamle bukser, kan det hurtigt give et lidt trashy frem for trends look. Du skal ikke tage den på bare fordi den er varm, men fordi den er lækker og fordi du kan bære den med stil.