Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det kan være svært at holde fast i en hudrutine, især hvis du har svært ved at finde ud af helt præcist hvad din hud har brug for. Det er ikke alle produkter, der fungerer lige godt til enhver form for hud, og det er heller ikke alle varianter af produkter, der passer lige godt. Derfor er det vigtigt at finde kvalitetsprodukter, der ikke gøre mere skade end gavn!

Er din hud også ramt af stress?

Bærer du også din stress på huden? Det lyder måske som noget fis i en hornlygte, men din krop påvirkes meget af dit mentale helbred, hvad end om det er stress, angst, depression, eller andet, og kan udvikle sig til en dermatologisk lidelse eller forværre en eksisterende en.

Når du føler dig stresset frigiver din krop stresshormoner som kortisol og adrenalin; kortisol forøger olieproduktionen i din hud, hvilket leder til tilstoppede porer og akne-udbrud. Stress kan også resultere i at din hud bliver mere sensitiv og tør, samt at du øger chancen for udbrud af eksisterende hudsygdomme som eksem.

Derfor bør du overveje hudplejeserien Skyn Iceland. Mærket fokuserer på at skabe produkter der behandler stresset ud på den mest naturlige måde. Produkterne er fremstillet af naturlige nærende ingredienser der giver din stressramte hud en dybdegående behandling.

Naturlige vidundermidler inspireret af den islandske natur

Alle Skyn Icelands produkter er stærkt inspireret af den islandske natur, såsom den rene luft, det klare vand og de mineralrige naturlige hot springs. Derfor tager alle produkterne udgangspunkt i Islands urørte natur og dens helende egenskaber, og har derfor samme beroligende effekt på huden, som naturen har for sjælen.

En af måderne dette kan ses i produkterne er, hvordan det rene gletsjervand bliver brugt, da det nemlig indeholder seks essentielle mineraler, der alle har helende effekter. Dette er bare én ud af mange naturlige ingredienser i produkterne.

Skyn Icelands produkter har egenskaber der eksempelvis går ind og både køler samt beroliger rød og irriteret uren hud, fugter huden, og modvirker mørke rander under øjnene.

Produkterne er perfekte til at behandle alle forskellige former for stressramt hud, og kan også anvendes af folk i alle aldre med alle former for hud.

Derfor er produkterne ideelle til dig der muligvis ikke kender din specifikke hudtype, og hvad din hud lige specifikt har behov for. Så uanset hvad din hud har brug for, vil det kun hjælpe.