Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er nok en god sandsynlighed for at du er ret vild med at shoppe, gå på café, tage i byen eller biografen med tøserne og generelt bruge penge på dig selv. I hvert fald hvis du er ligesom langt fleste af os andre danske kvinder. Der er nok også en god sandsynlighed for, at telefonabonnementer, ikke står specielt højt på listen over udgifter du synes der er specielt spændende, selvom det samtidig nok er en ting som du har lyst til at være foruden.

Ved hjælp af Teleprisguiden.dk har vi sat os for at hjælpe dig og valgt at finde det billigste abonnement til dig, så du kan bruge dine penge på nogle sjovere ting, som eksempelvis alt det vi nævnte i indledningen.

Er Oister billigst?

I tv reklamer er der stort set ikke nogen grænser for hvad teleselskaberne lover med priser, ydelser, kundeservice og er Oister virkelig Danmarks billigste mobilselskab? Det har vi kigget nærmere på ved at sammenligne abonnementerne her. Vi har kigget på abonnementer med omkring 10 timers taletid og minimum 10 GB data.

Lad det være sagt med det samme – der kan sagtens være penge at spare, men forskellen i priser er mildest talt minimal mellem de billigtse. Oister der bryster sig af at være de billigste koster 89 kroner, ser ganske korrekt ud til at være billigere end konkurrenterne, men besparelsen må betegnes som værende relativ spinkel, da det andetbilligste selskab, 3, blot koster 10 kroner mere om måneden. Dog er der også den forskel, at Oister har gratis oprettelse, mens dette ved 3 koster 99 kroner.

Så vores helt korte og gode råd er, at vælge Oister da prisen rent faktisk er den laveste, og det er altså ikke bare en gang tom reklamesnak –  Oister ER virkelig Danmarks billigste mobilselskab – også selvom forskellen ikke er stor.