Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når man er mange i husstanden, så hober vasketøjet sig hurtigt op. Børnene skifter måske tøj flere gange om dagen på grund af skidt og snavs. Hvis I også går til en sport, så kommer sportstøjet også oveni. Ofte går det altså hurtigere med vasketøjet end man kunne ønske sig. Det kan både være dyrt for vores miljø og pengepung, når vi vasker tøj ofte.

Hvad kan man gøre?

Du kan overveje om noget af tøjet måske godt kan bruges flere gange. Altså om det bare bliver skiftet fordi det er en ny dag eller om det rent faktisk er beskidt. Derudover kan du investere i en ny vaskemaskine. Nyere vaskemaskiner bruger oftest mindre strøm end den gamle og derfor er det altså både positivt for miljøet samt for din egen pengepung på lang sigt, hvis du skifter den gamle ud.

Dernæst har nogle af de nye vaskemaskiner nye smarte funktioner, som også er gode for både miljø og pengepung. Der er nemlig nogle modeller, som er udstyret med en automatisk registrering af tøjmængde og derfor kun anvender vand og strøm lige netop til din tøjmængde.

Andre fordele

På mange af de nye vaskemaskiner i dag kan man også gøre brug af tidsregistrering. Det betyder at du kan lægge vasketøj i vaskemaskinen om morgenen inden du går ud ad døren. Så kan du indstille tiden, så den lige netop er færdig til du er hjemme. Når du så kommer hjem, så er vasketøjet færdigt og klar til at komme i tørretumbleren. På den måde sparer du altså også tid.

Hvor?

Du kan købe en ny vaskemaskine mange steder. På tretti.se er deres topmodeller med de bedste funktioner highlightet øverst, så det gør det let og overskueligt for dig at finde den vaskemaskine, som passer til dig. Du kan altså sidde hjemme i sofaen og få en let og overskuelig vejledning til at finde din nye vaskemaskine, se mere her.