Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi lever i en tid, hvor vi er nødt til at tænke på miljøet, og derfor tænker på alle aspekter om hvordan vi kan spare på energien og miljøet. Vi vil derfor her i artiklen komme med nogle forslag til hvordan du kan blive mere miljøbevidst 

Spar på vandet 

En god måde at spare på miljøet, er ved at begrænse ens vandforbrug. Det kan man selvfølgelig gøre ved at tænke over at man skal slukke for vandet imens man børster tænder, og imens man sæber sig ind imens man er i bad mm. Men det kan også gøres ved at skifte til energivenlige toiletter, vandhaner, samt hvis du skifter din cirkulationspumpe ud til en mere energivenlig version. Dette sparer ikke kun miljøet, men også din vandregning. 
Hvis du ønsker at få skiftet noget af alt dette ud, skal du overveje at lade Pilegaard-Henriksen gøre arbejdet for dig, de er landsdækkende VVS virksomhed, som er eksperter i energivenlig VVS arbejde, og ved lige præcis hvad de skal skifte og ikke skifte, hvis de får en snak med dig. Du kan se mere om Pilegaard-Henriksen her. 

Spar på varmen 

En stor CO2 synder er vores varmeforbrug. Dette udleder store mængder CO2 at producere varme til de danske hjem. Derfor kan det være en god ide at tænke over sit varmeforbrug. Det kan man blandt andet gøre ved at installere smart termostater, på ens radiatorer. Disse smart termostater kan du styre via din telefon, så hvis du ikke er hjemme kan du skrue ned for varmen, eller du kan indstille dem til at varme på bestemte tidspunkter, eller automatisk slukke hvis vinduet bliver åbnet. 

Sorter dit skrald 

Hvis man ikke allerede gør det, kan det være en god ide at begynde at sortere sit skrald, da mange ting godt kan genanvendes, hvis bare de blev sorteret. Såsom pap, aluminium,, plastik og papir. Hvis du sortere det og aflevere på genbrugsstationen, vil du med sikkerhed hjælpe miljøet i den rigtige retning.