Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er mange måder, du kan overraske din kæreste på. Det gælder derfor om at finde på en ide, som du ved, vil feje benene væk under din kæreste. Du kan derfor her finde nogle ideer til, hvordan du kan overraske din kæreste.

Ideér

1. Opmærksomhed; sørg for at give din kæreste opmærksomhed, hvilket gives gennem en uventet overraskelse, men en særlig overraskelse. Folk elsker at komme i fokus på forskellig vis. Snak derfor med din kæreste om, hvad han/hun drømmer om. Det kan være med til at binde jer tættere sammen, da du kan opleve sider og tanker, som I ikke tidligere har delt med hinanden. Det er gennem de dybe samtaler, at I lærer hinanden bedst at kende:

  1. Kærlig overraskelse; i dag tages mange billeder og videoer på telefonen. Ofte glemmer du billederne, da der er så mange at holde styr på. Det kan derfor være en god ide at lave en billedramme, hvor du sammensætter alle billeder af jer sammen. Dette er et hyggeligt minde, og er med til at fremkalde de minder, som I har oplevet sammen.
  2. Romantisk middag; en romantisk middag er altid et hit. Du kan derfor lave din kærestes yndlingsmad og servere det for ham/hende, ellers kan du finde dejlige nemme opskrifter på nettet, som du kan få inspiration fra. Tænd stearinlysene, tag din kæreste i hånden og nyd kærligheden.
  3. Bage; mange mennesker har en tendens til at elske søde sager, er din kæreste en af dem? Overrask din kæreste med noget lækkert til at stille den søde tand. Kage er et gyldent ord til at vinde kærligheden, så sørg for at gøre dig umage.
  4. Ud af huset; hverdagen er travl, hvilket betyder der ikke altid er tid til forkælelse og komme helt ned i tempo. Overrask din kæreste med et hotel- eller spaophold. Det giver tid til fuld opladning på energiniveauet, ingen stress og nyd hinandens selskab.

Opgrader boligen

En overraskelse er ikke lig med en tur et sted hen. Det handler om at tænke ud over de traditionelle overraskelser såsom en romantisk middag. Giv ham/hende en anderledes overraskelse ved at opgradere jeres bolig. Det kan være, at din kæreste har en tendens til at klage over jeres gamle seng, da han/hun får ondt i ryggen. Kontinentalsenge kan være et kig værd, så tjek Kontinentalsenge ud. Måske bliver det jeres kommende seng. Ligeledes kan du købe nye dyner og puder til den nye seng.

Måske er I lige flyttet sammen i jeres nye bolig, det kan betyde, at I mangler møbler eller småting for at være faldet helt på plads. I dette tilfælde kan en god overraskelse være at tage ud og købe de ting. Det er ikke altid at overskuddet til at købe nye ting til boligen er stor, da du i forvejen allerede kan være presset med at få hverdagen til at hænge sammen samtidig med, at du skal pakke ud og falde på plads i den nye bolig. Vær kæresten som har overskuddet til at klare den opgave.