Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Som mand er det ofte nærmest forventet af dig, at du er den, der sørger for at arrangere jeres fælles dates. Mange kvinder finder det attraktivt, når en mand kan finde ud af at tage initiativ, og en date er den perfekte prøve herpå. Nervepirrende? Måske, men bare rolig, vi har fundet eksempler på tre dates, som din kvinde nok aldrig har været på!

Tag på besøg på en vingård

Noget, de fleste kvinder elsker, er vin. Men hvorfor ikke skrue op for jeres kulturelle forståelse af drikkelsen med et besøg til en vingård?

På en vingård kan I sandsynligvis opleve en guidet tour i vinmarkerne, hvor I vil få et indblik i, hvordan og hvor hele vinlavningsprocessen begynder. Derudover vil et vingårdsbesøg ofte inkludere smagsprøver på varerne – og det er altså ekstra sjovt at smage noget, som man selv har set blive lavet.

Ofte slutter et vingårdsbesøg af med, at man har mulighed for at købe noget af vinen med hjem – og tænk engang et minde, det bliver, når I engang skal dele den. Der er heldigvis mange vingårde i Danmark, så er det bare at komme i gang med at finde et!

Tag til en koncert

Er der noget, der kan sætte en stemning som musik? Måske, men der er ikke noget, der er kan overhale dets stemningsskabende potentiale. Du har derfor rig mulighed for at sætte den rette stemning, hvis du river din dame med til en koncert. Det skal naturligvis være noget musik, hun bryder sig om, så hun ikke føler sig tvunget til at stå og headbange til dødsmetal (det sætter desuden heller ikke en romantisk stemning). Hvis du er heldig, så spiller et hendes yndlingsbands inden for overkommelig rækkevidde og pris. Det vil også være en rigtig god mulighed for at vise hende, at du har lyttet efter og er klar til at gå på kompromis med hendes interesser.

Cykelbåd eller skøjter?

Ja, det lyder som nogle lidt usammenhængende eksempler at skulle vælge mellem. Men det er dog begge eksempler på dates, som kræver aktiv udfoldelse, og som er klassisk kendt som romantiske.

Det eneste, der afgør, hvad det bedre valg er, er vejret. Er det varmt, er det fantastisk at flyde rundt på vandet i en romantisk båd, men hvis det er koldt, så er det ikke særligt romantisk – og i nogle tilfælde ikke muligt, hvis der fx er is på søen.

En skøjtedate er en klassisk, romantisk vinterdate. Hvis du skal vælge en skøjtedate, kan det dog godt være, at du skal øve dig en smule inden, skulle din dame have lyst til at støtte sig op ad dig.

Held og lykke med daten!