Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Står du ofte og bliver i tvivl om, hvad der mangler af madvare i huset, når du skal handle? Selvom dine børn og mand måske har sagt, at der manglede noget, så kan det være svært lige at komme i tanke om, når du skal ud at handle, hvis du ikke allerede har skrevet det ned. Hvis du ofte ender med ikke at få købt det hele eller måske bruger tid på at gennemgå køleskab og skuffer for at se hvad I mangler, så kan det være en god ide at finde en løsning på problemet.

Skriv det ned

Hvis du skriver det ned med det samme, så har du altid en liste lige ved hånden, når du skal ud at handle. Problemet kan dog opstå, hvis du lige står og er i gang med vasketøjet, opvasken eller andet imens du får at vide, hvad der mangler i køleskabet. Hvis du gerne vil have en smart og kreativ løsning, så kan du investere i en kridttavle. Her kan dine børn og mand for den sags skyld selv skrive det ned med det samme. På den måde sikrer du dig altid en opdateret liste.

Kridttavlen kan også bruges til at lave madplan på. Det er ofte svært at stå klokken 16-17 stykker og skal finde på aftensmad hver dag. Det bliver hurtigt tidskrævende og dyrt, hvis du skal handle ind til aftensmad hver dag fordi I ikke tænker længere frem end en dag ad gangen. Du kan derfor sammen med din familie lave en madplan for en uge ad gangen. Denne kan I skrive ned på kridttavlen, så ved I nemlig altid hvad I skal have og hvad der skal handles. På den måde slipper du for en masse besvær og det er billigere at handle stort ind en eller to gange om ugen i stedet for lidt hver dag. Du kan købe en kridttavle her.