Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Denne gaveidé ligger lige til højrebenet. Det er nemlig danskernes foretrukne telefonproducent; Apple. Og faktisk viser nye studier, at kvinderne er mere begejstrede for iPhone end mændene. Nu har telefonen endda fået en overhaling i form af 7’eren, der blev lanceret på det danske marked i sidste uge.

Og selvom der ikke er meget nyt på designfronten, så kan man altså få den i rose gold nu. Det er en fantastisk feminin telefon, der får sin ejer til at ligne en travl forretningskvinde med styr på tilværelsen. Vil du forkæle kvinden i dit liv, så er det altså en formidabel gaveidé. Hvis du vil finde ud af, hvor du kan få den billigst, bør du anvende en service, der tilbyder prissammenligning af smartphones uden mobilabonnement.

 

 

Dobbelt så kraftig som sin forgænger

Selvom der umiddelbart ikke er sket de store forandringer — altså udover farven — så er der stadig sket en del, når man først åbner motorhjelmen. Det er svært ikke at lade sig forføre, når man først har telefonen i hånden. Den er nemlig dobbelt så kraftig som sin forgænger, iPhone 6s. Og det kan tydeligt mærkes, når man bruger telefonen til de mere tunge aktiviteter.

Bruger man telefonen til at spille grafiktunge spil, vil man næsten undres over, at den slet ikke hakker eller er langsom. Også når man ser film vil dette være til at mærke. Det betyder, at man kan bruge sin telefon til alle tænkelige opgaver, uden der vil være nogen forsinkelser, eller man vil opleve, at den hakker. Vil man tage billeder eller optage video, så er den også et veloplagt valg, da der også her er sket en væsentlig opgradering.

Selvom telefonen koster omkring 7000 kr., så er den alle pengene værd. Kender du én, der trænger til at få opgraderet sin mobiltelefon, så er det her en fantastisk anledning til at få det gjort.