Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes masser af kvinder i denne verden, der ryger. Det er ikke så godt, for det er usundt at ryge. Derfor får du her et par gode råd til, hvordan du får kvinden i dit liv til at stoppe med at ryge cigaretter, så du kan bibeholde din dejlige og fantastiske sjæleven i mange år endnu. Det er jo det, vi er til for. Vi er her for hinanden, og det er i dén grad vigtigt at huske på.

Når du kender en, du gerne vil have til at stoppe med at ryge, er det vigtigt, at denne person også selv ønsker at stoppe med at ryge, før du beslutter dig for, at du gerne vil hjælpe hende med at komme af med sin uvane. Ellers kan der ske det, at hun bliver trodsig. Det er ikke noget, der er godt for processen, for det betyder i bund og grund, at hun vil stoppe med at give efter for sin lyst til at stoppe, og i stedet vil hun bare blive ved og ved med at ryge cigaretter.

Er hun forberedt på, at hun gerne vil stoppe med at ryge, så er det sådan, at der findes masser af gode hjælpemidler, som du kan give hende. Det kunne eksempelvis være, at du gerne vil give hende en e-cigaret, som kan fås via dette link, hvis du er interesseret i det. Alternativt kan du jo tilbyde hende et nikotintyggegummi, hvis det er det, du gerne vil. Det kan også være en god idé, fordi det er noget, der kan hjælpe med at holde rygeafstanden på afstand – og det er jo superdejligt, hvis det er noget, der kunne lade sig gøre.

Alternativt må du forsøge dig med at melde hende ind i en rygeklub, hvor man samles for at snakke om, hvor fedt det er, at man ikke ryger længere. Du kan også gemme nummeret til Stoplinjen i hendes telefon under et andet nummer, sådan så hun kommer til at ringe til dem helt tilfældigt, og de så får overtalt hende om, at hun skal stoppe med at ryge.