Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Forårets vejr indbyder til tøseture, kolde cocktails og shoppingture i nye territorier. Vi har fundet tre gode bud på en tøsetur til dig og veninderne.

Slotsophold med det hele

Hvad kunne være mere hyggeligt end royal forkælelse på et afsides slot i naturskønne områder? I Middelfart ligger Hindsgavl Slot – En historisk perle, som til dagligt huser både konferencecenter og dagsmøder, men som byder på meget meget mere. Slottet råder over fantastiske værelser med historiens vingesus hængende over sig. Slottet ligger lidt udenfor Middelfart i en stor naturpark med rigt dyreliv og masser af skøn natur. Her vil I kunne få fred til lange gåture, tid til at tale og ro en hel weekend.

Shoppingtur til smilets by

Århus er smuk året rundt, men i foråret emmer det af liv og energi. Byen, der aldrig sover, er fuld af cafeer og butikker, som bare venter på at blive indtaget af vendinder og shoppende horder af unge par. Tag jer en tur i den gamle by eller få nogle nye indtryk på Kunstmuseumet ARoS Aarhus, som leverer det ene store sanselige indtryk efter det andet. I Århus finder i også gode muligheder for at blive forkælet, hvor blandt andet Hotel Ritz er kendt for deres spa og wellness, som I uden tvivl skal finde tid til. Slut en lang dag på de mange gode cocktailbars, som ligger nær Bruuns Galleri og banegården. Det vil I ikke fortryde.

Sommerhus på landet

Hvorfor ikke trække stikket fuldstændig? Finde tid til det vigtige og få ladet batterierne op iført uldtøj og gode glas rødvin og lange gåture. En tur i sommerhus er den klassiske tøsetur, men det har kun den status, netop fordi det virkelig virker. Vestkysten er et klassisk sommerhusområde, men man kunne også søge ly i enten det nord- eller sydfynske, hvor sommerhusene er fine, priserne lave og hvor der for alvor er langt til alting. Med base i det fynske får man også mulighed for at tage turen til Odense, og så emmer det lidt af eventyr.