Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er ingen tvivl om at kvinder benytter langt flere skønhedsprodukter end mænd. En kvindes udvalg af skønhedsprodukter kan indeholde mere end 100 forskellige produkter og  tilbehør. Vi har undersøgt markedet for neglelak og vi har kunne konkludere at der er mange fordele ved at handle online, læs med her.

Neglelak har været brugt siden 1900 tallet og har været flittigt brugt siden. Tilbage i 1917 opfordre modebladet Vogue, igennem flere annoncer, med at kvinder bør lade deres negle gro og og behandle neglene med cremer og andet forplejning til neglene. Først i 1925 kommer den første rigtige neglelak på markedet. Siden der opstod store velkendte firmaer som Max factor, Elisabeth Arden og mange flere. Neglelakken har siden dengang har sine populære tider, og forskellige typer har været moderne. I dag findes der Neglelak i form af gellack, CND Vinylux, negle glimmer og meget mere.

Der findes et hav af mærker og kvaliteten variere fra brand til brand. Et mærke som CND der har været på markedet siden 1979, hvor virksomheden blev startet i Californien, har stor succes. Produkterne bruges både i professionelle saloner, men også til hjemmebrug. Sammenlignet med mange andre mærker neglelak, er CND i den lidt dyrer ende, tilgengæld er holdbarheden og dækkeevnen også langt bedre.

Kvalitets neglelak på tilbud

Problemer med mange af de billige neglelak, er at de ikke holder og ikke giver neglen noget pleje. Hvis du kan nikke genkendende til at hen under festen forsvinder dele af lakken og at dine negle måske flækker, så skal du benytte en bedre kvalitet neglelak. Flere online butikker har på til 30% på netop CND, og på den måde vil du ikke opleve at lakken ikke holder eller at dine negle flækker med tiden. Hvis du ønsker en speciel farve neglelak og kun regner med at benytte farven en enkelt aften, kan du med fordel købe kvalitets neglelak på nette, til næsten samme pris som du kan købe billigt neglelak til i fysiske butikker.