Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I dag er der flere og flere, der vælger at få lavet nye bryster. Bryster er en stor del af vores kroppe, og det er derfor ikke så underligt, at der er så mange, der vælger at få dem lavet. Man skal have nogle bryster, man er glade for. Læs her mere om, hvilke former for brystoperationer du kan vælge, hvis du overvejer at få nye bryster.

 

Få nye bryster med implantat

Den mest hyppige metode, der er brugt inden for brystoperationer, er silikonebryster. Silikonebryster behøves ikke at få kunstige ud, man kan faktisk få dem lavet, så de sidder meget naturligt. Man kan f.eks. vælge at få et dråbeformet implantat, så ens bryst for det mere naturlige fylde, hvor der er lidt mere for neden, end der er for oven. Man kan også vælge at få lavet det lidt mere runde bryst, hvor der næsten er lige meget bryst for oven og få neden. Det er helt op til en selv at vælge.

 

Selve operationen med implantater

Der er to forskellige måder, hvorpå man kan få lavet brystoperation med implantater. I den første metode laver man et snit under brystet, hvor man igennem indfører implantatet og sætter det på plads der, hvor det skal sidde. Det betyder, at man får et lille ar under brystet. Man kan også vælge at få det sat ind gennem brystvorten. Her skærer man brystvorten op og sætter implantatet ind. Det giver et lidt mindre ar.

 

Få nye bryster med eget fedt

Du kan også vælge at få en brystforstørrende operation, hvor man laver dem med fedt fra egen krop. Det betyder, at man også kan få fjernet fedt andre stedet på kroppen, hvor man måske ikke er så glad for, at det sidder. Det kan være den helt rigtige operation til dig, der måske synes, at du har lidt for meget fedt på armene eller på lårene – så er det jo smart, at man lige kan tage to fluer med ét smæk!

 

Nye bryster er til dig, der ønsker mere selvtillid

Der er mange, der er så kede af deres bryster, at det går ud over deres selvtillid. De synes ikke selv, de er attraktive, og det kan være en stor sten i skoen på datingmarkedet, hvor man gerne vil have selvtilliden til at føre sig frem. Hvis det er tilfældet med dig, så skal du helt klart overveje en brystoperation.