Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du synes naturligvis også at flotte negle er et must, hvis du skal have det fuldendte look en aften i byen til en fest eller lignende. Hvis man går efter det perfekte, og hvem gør ikke det, så bør man ikke se bort fra neglene. Samtidig kan negle være besværlige at arbejde med, hvis man ellers ikke lige gør det hver weekend, og derfor ikke er i skarp træning.

Det kan være dyrt at tage til kosmetolog eller negleteknikker, hver gang der skal en bytur til. Det behøver dog ikke være helt så svært, der er nemlig flere steder, hvor man kan komme på et kursus i at ordne negle, så man kan blive en regulær ninja til det på ganske kort tid. Perfektion kræver naturligvis en masse arbejde og en masse øvelse, men i bund og grund består det af nogle rimelig enkle teknikker, som ikke behøver tage lang tid at lære.

Hos Nail4You kan man komme på et neglekursus i form af en workshop på 5 timer, hvor man lærer de basale teknikker omkring kunstige negle, og hvordan man bruger dem, så de sidder perfekt og gør dig til den gudinde du fortjener at være, når du skal i byen. Du kan læse mere om kurset her.

Et “gammelt” ordsprog siger, at dine hænder er dit visitkort, og det er da også det første en ny person møder, når du giver hånd. Netop derfor er det også vigtigt at dine negle er plejet, om det så er naturlige og velplejede negle eller det er kunstige, betyder ikke så meget. Der er sket en utrolig udvikling med akryl og gele negle, og det kan være svært at se, hvad det er ægte og hvad der er kunstige negle.