Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er det ikke enhver piges drøm at få sit eget walk-in-closet? Hvis du drømmer om at lave dit eget walk-in-closet, kan du sagtens lade sig gøre. Der er nemlig masser af muligheder, når det handler om at lave sin drømmegarderobe med masser af plads.

Find det perfekte spot

Hvis du i forvejen har et ledigt rum, vil det være helt oplagt at bruge det som walk-in-closet. Hvis ikke, kan du bruge dit soveværelse til det. Det kræver bare, at du finder et spot i dit soveværelse, hvor du kan sætte en skillevæg op. Når der kommer en skillevæg op, får du lidt skabt illusionen af to rum, men alligevel kommer din garderobe til at hænge sammen med dit soveværelse.

Skab masser af plads

Det vigtigste i et walk-in-closet er, at der er masser af plads til dit tøj. Du kan sørge for både at indrette med bøjlestænger og hylder, så du gør mulighederne for dig selv lidt større. Der findes mange reolsystemer og bøjlestænger, der er specielt egnet til et walk-in-closet, så det er bare at gå på jagt efter nogle af dem.

Pynt op med fine plakater

Hvis du vil skabe en lidt mere hyggelig stemning i din garderobe, kan du f.eks. pynte op med nogle fede plakater. Gennem plakater kan du udtrykke dig og skabe en bestemt stemning. Det bliver også automatisk lidt mere personligt, hvis du hænger nogle plakater op, som du godt kan lide. Du kan f.eks. finde plakater hos Wallshop.

Gå ikke ned på belysning

I dit walk-in-closet skal du selvfølgelig have et stort spejl, men du skal også have den helt rette belysning, så du kan se dit tøj, når du prøver det på. Det vil give dig et langt bedre overblik over din garderobe, hvis du har det rette lys derinde og kan se alt.