Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Noget af det værste, der findes, er at være i en tilsyneladende uløselig konflikt med et andet menneske. Selvom man har en følelse af at have gjort hvad som helst for at finde en løsning, er det måske aldrig lykkedes. Til sidst har man derfor bare givet op og accepteret, at en relation eller et samarbejde er gået tabt.

Sådan behøver det dog ikke at være. Ingen konflikter er så store, at de ikke kan løses. Dog kan det være, at denne løsning kræver hjælp fra en udenforstående og fuldstændig objektiv person, der er i stand til at belyse sagen fra helt nye vinkler. Dette kan gøres med hjælp fra en mediator.

Farvel til ondt i maven

Det er utroligt hårdt at være i konflikt med andre, og det kan i den grad gå ud over ens humør og overskud. For at man kan blive glad igen og ikke længere behøver at blive tynget ned af den altoverskyggende konflikt, kan det dermed være en idé at løse konflikter med en mediator. På den måde kan man komme videre i livet og vinke farvel til den ubehagelige følelse, som den dårlige stemning kan give.

Coachende mediation

Mediatoren arbejder med coachende mediation, hvilket er en ideel måde at løse konflikter på. Den coachende mediation bygger på de samme principper som almindelig mediation, men kendetegnes ved, at den er personlig og bruges for én person ad gangen.

Den coachende mediation kan både anvendes for personer, der tumler med indre konflikter, men også konflikter, der involverer andre mennesker. Det er et godt redskab til at bearbejde konflikterne og sin egen oplevelse og opfattelse af dem.

Hvis du mener, at en mediator vil kunne hjælpe dig på vej i løsningen af en konflikt, kan du med fordel tage kontakt via hjemmesiden. Jo hurtigere du kommer i gang, jo hurtigere kan konflikten løses.